Krabbé 'gunde' Amanda naaktreportage

static

Amanda Krabbé waardeert het dat haar man Martijn haar een naaktreportage in Playboy gunde. Ze weet dat hij er best moeite mee heeft dat ze voor iedereen naakt te bewonderen is. Dat hij de 38-jarige Amanda de reportage gunde, vindt ze daarom fijn.

"Het delen van je vrouw met de rest van Nederland, dat is natuurlijk moeilijk", zegt Amanda voor de camera van Novum Nieuws. "Maar voor mij vond hij het een compliment en heel stoer om te doen. Hij gunde mij dit moment." Ze is naakt te bewonderen in het nieuwste nummer van Playboy.

Amanda geeft toe dat ze het 'doodeng' vond, maar zette toch door. "Ik vond het een mooi iets om zulke mooie foto's van mezelf te hebben", zegt ze. "Op mijn leeftijd, als moeder van vier kinderen: nou, compliment! Dat gevoel heeft de doorslag gegeven."

Het huwelijk van Amanda en Martijn werd eerder dit jaar nog zwaar op de proef gesteld. Een ex-vriendin deed aangifte tegen de presentator, omdat hij haar eind april zou hebben verkracht en mishandeld. Martijn werd niet vervolgd wegens gebrek aan bewijs.