Geile Smurf smurft in verkeerde smurf

Djeez

In Ierland diende deze week de rechtszaak tegen ene Fiachra McGinley uit Dunkineely. De beste man leek het namelijk een leuk idee om verkleed als Smurf in te breken bij zijn vriendin om vervolgens een nummertje te maken. Helaas bleek de Geile Smurf zich in het huis te hebben vergist.

De 19-jarige Ier wilde 28 oktober 2010 een halloweenfeestje op bijzondere wijze afsluiten. Hij liet zich blauw verven en omtoveren tot een Smurf van 1,80 meter. Vervolgens klom hij over een muur met prikkeldraad en gooide een ruitje in van het huis van zijn vermeende Smurfin.

De bewoner van het pand werd ruw gewekt. Bij het openen van zijn ogen zag hij daar ineens een blauwe man staan. Terwijl hij de politie belde, zette McGinley het op een lopen. Desondanks wist de politie de Smurf snel in de kraag te vatten.

De rechter oordeelde deze week dat de beste man niet inbrak om het huis leeg te halen, maar slechts voor een 'amoureus onderonsje'. De Smurf moet de schade van 200 euro vergoeden en is inmiddels op borgtocht vrijgelaten. Of zijn paarsgepunte lans voor de gelegenheid was blauwgeverfd is helaas niet bekend.