Clint Eastwood wil toch weer acteren

Redactie

Clint Eastwood overweegt een rol te spelen in het sportdrama Trouble with The Curve. Dat schrijft de Amerikaanse film- en tv-site Deadline. De 81-jarige acteur en regisseur zei na zijn laatste filmrol in Gran Torino uit 2008 weinig interesse meer te hebben in acteren. Hij wilde alleen terugkeren op het witte doek als er een interessante rol voorbijkwam.

Trouble with The Curve gaat over de scout die zijn gezichtsvermogen verliest en met zijn dochter een laatste veelbelovende honkballer wil vinden. Eastwood heeft nog niet getekend voor de rol.

De sportfilm wordt het regiedebuut van Robert Lorenz die met Eastwood een productiebedrijf heeft. De twee werkten samen aan films als Million Dollar Baby, Mystic River en Blood Work.

Eastwood rondt momenteel zijn film J Edgar af, met Leonardo DiCaprio als de excentrieke FBI-baas J. Edgar Hoover. De regisseur heeft een filmproject met Beyoncé Knowles moeten uitstellen vanwege haar zwangerschap. De musical A Star Is Born zou volgend jaar in productie gaan, maar nu heeft Eastwood dus zijn handen vrij.