Feyenoord wil verlengen met drietal

Niels (DerMeister)

Feyenoord wil langer door met middenvelder Jordy Clasie. Technisch directeur Martin van Geel verwacht deze week een reactie op het contractvoorstel dat hij de speler van de Rotterdamse ploeg heeft gedaan.

De twintigjarige Clasie kan zijn lopende contract verlengen en bovendien op een verbetering van de verbintenis rekenen. "Jordy staat nog tot 2014 onder contract bij ons, maar we willen hem graag langer aan ons binden en vinden bovendien dat hij een betere honorering verdient", aldus Van Geel.

Hij vervolgt: "Over de exacte details wil ik nog niets kwijt, maar mijn eerste indruk is dat hij en zijn zaakwaarnemer daar positief tegenover staan." Het nieuwe contract zal vanaf medio 2012 ingaan.

Ook hoopt Van Geel met Diego Biseswar tot een nieuwe verbintenis te komen. Kamohelo Mokotjo, die eveneens in aamerking komt voor een nieuwe verbintenis, twijfelt eraan of hij nog wel langdurig voor de Rotterdammers wil spelen. Zijn contract loopt na dit seizoen af en hij wil meer kans krijgen op een basisplaats.

Van Geel: "Wij hebben een eenzijdige optie om zijn contract met twee jaar te verlengen. Die moeten we uiterlijk 1 april lichten. Wij zitten dus zelf aan het stuur en voelen geen druk om een beslissing te nemen."