Warner Bros. wil Christopher Nolan voor Twilight Zone film

dekatophetspek

Warner Bros. is al een tijd naarstig op zoek naar een regisseur voor haar nieuwe Twilight Zone speelfilm. Het is niet verrassend dat filmmaker Christopher Nolan bovenaan dat lijstje staat. De geniale regisseur, die eerder Batman terug op de kaart zette en veel indruk bij bioscoopgangers achterliet met Inception, zal een veelgevraagd regisseur zijn als de productie van the Dark Knight Rises is voltooid.

The Twilight Zone is tijdloze fictie en kan gemakkelijk omgezet worden in een mega blockbuster voor de studio, helemaal met Nolan's visie op het geheel. Warner Bros. rekent op de goede relatie die het bedrijf heeft met de regisseur sinds zijn laatste producties voor hen.

Mocht Nolan geen interesse hebben dan heeft de studio haar oog al laten vallen op een aantal andere regisseurs. Zo worden onder anderen Alfonso Cuaron (Children of Men, Gravity), Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) en Michael Bay als mogelijke kandidaten voor de vacature genoemd.

Toch zou een Twilight Zone film, met Nolan aan het roer geen slecht idee zijn, afgaande op zijn vorige films. We wachten af.


Een fragment uit de legendarische tv-serie the Twilight Zone.