Reis en zaakwaarnemer onvindbaar

Sjors (Sj0rSz)

Jonathan Reis is spoorloos verdwenen. Dit meldde Thijs Slegers, PSV-watcher voor Voetbal International, vanavond in het gelijknamige voetbalprogramma. Ook zijn zaakwaarnemer is onvindbaar.

Marcel Brands, technisch directeur van de Eindhovenaren, heeft in de afgelopen periode veelvuldig geprobeerd contact met de jonge speler te krijgen, maar is hier nog niet in geslaagd. De Braziliaan reageert helemaal nergens op, maar liet nog wel een vaag bericht achter bij zijn  behandelend arts, dokter Steadman .

Reis zit sinds afgelopen zomer zonder contract, maar onderhield nog wel contact met PSV. De aanvaller raakte half december, tijdens de competitiewedstrijd van de Eindhovenaren tegen Roda JC Kerkrade, zwaar geblesseerd aan zijn knie. Men dacht aanvankelijk dat zijn knie uit de kom was geraakt. Later bleek echter dat zijn voorste kruisband, achterste kruisband en mediale band waren gescheurd.

De Eindhovenaren konden de overeenkomst met de jonge Braziliaan aan het einde van het vorige seizoen met drie jaar verlengen, maar deden dit uiteindelijk niet. De reden hiervoor was de onduidelijkheid omtrent het herstel van de voetballer, die nog altijd aan het revalideren was. Nu lijkt de kans echter klein te zijn dat Reis ooit nog bij PSV zal terugkeren.

Er gaan inmiddels geruchten dat Reis weer op het verkeerde pad is geraakt. Begin 2010 werd de voetballer, die toen ook voor PSV uitkwam, op staande voet ontslagen, omdat hij werd betrapt op het gebruik van cocaïne.