Man rukt zichzelf ziekenhuis in

Djeez

In een ziekenhuis in Ghana meldde zich onlangs een man met een veiligheidsspeld door zijn snikkel. Hoewel de man eerst rond de oorzaak heendraaide, kwam later alsnog de aap uit de mouw. De beste man had zich namelijk liggen rukken met het scherpe voorwerp.

De neger belandde op de operatietafel waar vier artsen een half uur bezig waren om de twaalf centimeter lange speld uit de ongetwijfeld enorme tampeloeres te rukken. De niet benijdenswaardige kerel heeft van arts Akis Afoko een urinezakje meegekregen. Deze moet hij een aantal dagen dragen om zijn zwarte sabel te ontzien.

Over de oorzaak van het ongelukje deed de Afrikaan nogal vaag. De verklaring dat de veiligheidsspeld in zijn bed lag verstopt, werd door de witte jassen naar het rijk der fabelen verwezen. Uiteindelijk gaf hij schoorvoetend toe pagga te hebben geslagen met het voorwerp. Hierop droeg Afoko hem op geen voorwerpen meer in zijn kleine vriend te steken, anders zou hij nog wel eens impotent kunnen worden. Desondanks vermoeden de artsen dat de arme man gewoon zo gek als een deur is.