Bulykin: "Gelijkspel teleurstellend"

Olga Kroeders

Ajax-aanvaller Dimitri Bulykin was niet tevreden met het gelijkspel tussen Ajax en FC Twente afgelopen zaterdag. Volgens de Rus was een overwinning verdiend geweest.

Na afloop van het duel sprak Goal.com met de fysiek sterke aanvaller. "Nee we zijn zeker niet tevreden met het gelijkspel. We waren beter dan Twente, maar verzuimen de drie punten binnen te slepen", aldus Bulykin die tien minuten voor tijd in het veld kwam voor Kolbeinn Sigthórsson.

Over zijn eigen optreden was de Russische spits gematigd positief. "Ik heb wel wat duels gewonnen, maar ben niet in scoringspositie gekomen. Daar draait het voor een spits natuurlijk wel om."

Vorige week was Bulykin met zijn trefzekere invalbeurt tegen PSV goud waard voor de ploeg van trainer Frank de Boer. "Toen hadden we meer vrede met een punt dan nu. Vanavond hadden we natuurlij liever gewonnen, maar dit zat er helaas niet in."

Voor de Amsterdammers staat de komende week het Champions League-duel met Real Madrid te wachten. Volgens Bulykin heeft zijn ploeg zeker kansen in Estadio Santiago Bernabeú. "Uiteraard hebben we een kans. Ze hebben een geweldige ploeg, maar dat zegt niet altijd alles", besluit de Rus.