The Witcher-serie gaat verder

Kevin (KoosyNL)

Voor de vele fans van The Witcher is er goed nieuws, want we kunnen meer van de serie verwachten. Dat heeft Jan Bartkowicz van CD Project laten weten. Of het nou een uitbreiding is voor het kritische, zeer succesvolle The Witcher 2 of een derde deel in de serie wil hij nog niet bekendmaken.

Bartkowicz geeft aan dat er zeker meer zal komen in de serie, maar hij wil nog niets aankondigen. Al tijdens het maken van The Witcher 2 wisten de makers dat er meer zou komen in het verhaal. Hij hint duideijk naar The Witcher 3 maar het zou ook een uitbreiding voor The Witcher 2 kunnen zijn.

“We still have at least one big title ahead of us in The Witcher franchise. All I can say is – outside of when the pre-production starts and finishes – with the story team we were probably in pre-production for The Witcher 3 during making The Witcher 2."

The Witcher 2 verscheen eerder dit jaar voor de pc en werd goed ontvangen. Reviews waren lovend over de game en spraken zelfs over een nieuwe stap in de evolutie van het RPG-genre. Onze review van de game kun je hier lezen. Later zal The Witcher 2 ook nog verschijnen voor de Xbox 360 waarvan hieronder een trailer te zien is.