Black Eyed Peas bij herdenking Michael Jackson

bennootje

De Black Eyed Peas treden op tijdens het herdenkingsconcert voor Michael Jackson. Dat schrijft de Britse zender BBC. Naast onder meer Christina Aguilera, Cee Lo Green en Jamie Foxx verzorgt de band een optreden tijdens de herdenking die 8 oktober in Wales wordt gehouden.

Will.i.am was als klein jongetje fan van de zanger, die twee jaar geleden overleed. "En vier jaar geleden, toen Black Eyed Peas echt succesvol werd, kreeg ik van hem een telefoontje dat ik nooit zal vergeten. Ik had het grote genoegen om met hem te werken en hem en zijn geweldige familie te leren kennen."

Volgens de rapper heeft zijn band veel aan Jackson en zijn muziek te danken. "Voor mij is het duidelijk dat er maar één ster is tijdens de herdenking, en dat is de muziek van Michael Jackson."

Michaels broers Jermaine en Randy en zus Janet Jackson komen niet naar het concert, omdat de rechtszaak tegen Michaels lijfarts Conrad Murray in deze periode dient. Het Michael Jackson Tribute Concert is een initiatief van Michaels moeder Katherine. De kinderen van de King of Pop en zijn zus La Toya brengen wel een bezoek aan de herdenking.