FOK!users willen graag spelen op positie Sneijder

Frank (franklop)

De bezoekers van FOK!sport zouden het liefst in de voetsporen treden van Wesley Sneijder. Niet dat ze allemaal willen trouwen met Yolante Sneijder-Cabau, maar omdat ze het liefst op dezelfde positie op het veld willen spelen als spelverdeler/nummer 10. 120 van de 586 stemmers (20,5%) zouden die positie graag willen bekleden op het voetbalveld.

Daarmee bleef het de positie als spits dik vijf procent voor. FOK!user TLC ziet naast het maken voor doelpunten ook verdere voordelen aan die positie;  "Ik denk spits, dan kan ik stinkend rijk worden bij een grote club of een club ergens in de woestijn. Om dan te proberen Gigi Ravelli en Dione de Graaf het bed in te lullen voor een triootje."

Ook de positie als vleugelspits is populair, want 82 stemmers (14%) zouden graag Arjan Robben willen zijn op het veld. Daarachter was er grote verdeeldheid onder de users. 11,1 procent wil controleur op het middenveld zijn, terwijl er ook nog 10,4 procent op doel wil staan. "Er is geen grotere kick dan een moeilijke bal pakken waarvan iedereen dacht dat ie er wel in zou gaan," aldus FOK!user 75020.

Er zijn natuurlijk ook uitzonderingen die alleen voor het geld bij een profploeg zou willen spelen. The_Wounded zou graag reservespeler willen zijn, want 'wat is er nou mooier dan geld verdienen zonder er wat voor te doen'.