The Blair Witch Project krijgt mogelijk derde film

Borizzz

Regisseur Eduardo Sanchez die samen met Daniel Myrick in 1999 voor een ware sensatie zorgde met The Blair Witch Project, wil toch kijken naar mogelijkheden voor een vervolg.

Vlak nadat de film doorbrak als een succes verscheen de film Book of Shadows: Blair Witch 2, die weinig weg had van de eerste film. Aangezien de film zo weinig raakvlakken had met de eerste Blair Witch werd een mogelijk vervolg moeilijker.

Sanchez: “Het hangt helemaal af van Lionsgate. Dan Myrick en ik zijn er klaar voor. We hebben al een tijd lang een idee voor een vervolg waar we allebei erg enthousiast voor zijn. We moeten samen tijd vrijmaken en Lionsgate moet ook wat gaan voelen voor dit project. Wij zijn er klaar voor veel tijd te steken in het maken van een waardig vervolg. Echt zeker is het nog niet, daarvoor moeten nog wat stappen worden gezet met de producent."

Volgens Sanchez krijgt zijn vervolg niet zoals de eerste film zogenaamd verloren materiaal. Sanchez: “Op dit moment is de opzet niet zoals het allereerste deel. Maar we zullen zien, er is altijd ruimte voor nieuwe goede ideeën.

Sanchez hoop took de originele acteurs Heather Donahue, Joshua Leonard en Michael C. Williams terug te halen. Sanchez: “Het plan is om de originale cast weer een rol te laten spelen. Ze zullen alleen niet de hoofdpersonages gaan worden."