Inafune wilde helpen bij Mega Man Legends 3

wc-eend

Vorig jaar is Keiji Inafune gestopt bij Capcom omdat hij in een creatieve dip zat. Omdat Inafune gestopt is bij Capcom is afgelopen zomer Mega Man Legends 3 voor de 3DS de prullenbak in gegooid. Inafune geeft nu aan dat hij samen met Capcom een contract wilde maken waar hij wel die game zou afmaken.

Inafune zat er geheel doorheen en wilde weg bij Capcom en zijn eigen bedrijf oprichten. De beste man had net een heel team opgezet en het project van Mega Man Legends 3 opgestart. Hij wilde eigenlijk niet weg maar hij moest van zichzelf echt weg maar hij wist ook dat hij het team niet in de steek kon laten.

Inafune heeft toen Capcom aangeboden al zijn lopende projecten, onder een contract, af te maken voordat hij voor zichzelf zou beginnen. Inafune zou zijn nieuwe bedrijf op pauze zetten totdat alles afgemaakt was. Capcom heeft toen gereageerd door te zeggen dat dit niet nodig was. Omdat Inafune niet meer mee mocht helpen heeft hij zijn eigen bedrijf kunnen oprichten en heeft Capcom uiteindelijk Mega Man Legends 3 afgedaan.