George Lucas maakt parodie op Star Wars

dekatophetspek

Stel je eens voor dat ze Emma Stone, Seth Rogen, Aziz Ansari, Bill Hader, Ed Helms, Ken Jeong, Zach Galifianakis, Jaime King en Andy Samberg voor de cast van Star Wars hadden gevraagd. Het zou in elk geval een ontzettend grappige film opleveren.

Lucasfilm haalde een aantal van de beste komische acteurs bij elkaar voor een parodie op de legendarische sciencefiction klassieker, voor een videoclip voor Stand Up To Cancer. De clip verscheen, niet geheel toevallig, tegelijk met de release van de Star Wars: The Complete Saga box-set op Blu-ray. 

In de fraai gemonteerde video zien we memorabele scenes uit Star Wars en de parodie op dezelfde scene. Vooral de scene met princes Leia is hilarisch. Ook ontbreekt Samuel L. Jackson niet in de clip.


Star Wars parodie voor Stand Up To Cancer.

De met grote sterren gevulde videoclip is een onderdeel van de 'Use the Force for Good' campagne. De aftrap van de campagne was in september en probeert, met gebruik van videobeelden en T-shirts met een Star Wars thema, mensen bewust te maken van het onderzoek naar bestrijding van kanker.

Bij de campagne werkt men ook samen met Ebay, waar men op zeer unieke items kan bieden. Zo is er een 'Star Wars editie 2012 Volkswagen Passat' (de enige op de hele planeet) en kan men ook een bod doen op wat voor vele filmliefhebbers een natte droom is: een etentje met niemand minder dan George Lucas, Chris Columbus, Francis Ford Coppola, Philip Kaufman en John Lasseter. De veiling begint op 16 september en duurt tot en met 23 september.


De unieke Passat met een oplage van 1 exemplaar!!!!