Fisher vervangt Seyfried in Now You See Me

Redactie

Isla Fisher is in onderhandeling voor een hoofdrol in het illusionistendrama Now You See Me. Ze gaat voor dezelfde rol op als Amanda Seyfried, die nu buiten beeld lijkt. Dat schrijft het Amerikaanse filmtijdschrift Variety. De film heeft verder een cast bestaande uit Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Melanie Laurent en Morgan Freeman.

In Now You See Me speelt Ruffalo een FBI-agent die achter The Four Horseman aanzit. Deze vier supergetalenteerde illusionisten voeren grootse goocheltrucs op om banken te beroven, om dan de buit aan het publiek uit te delen. Fisher wordt overwogen voor de rol van een technicus die allerlei apparaten en stellages bouwt voor de acts.

De 35-jarige Fisher was onlangs te horen als Johnny Depps vriendinnetje Beans in de animatiefilm Rango en is momenteel bezig met de opnames van de boekverfilming van The Great Gatsby, met Baz Luhrman als regisseur en Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. Die film verschijnt eind volgend jaar. De première van Now You See Me staat gepland voor 2014.


Fisher vervangt Seyfried in Now You See Me (Foto: Novum)