Beckham: "Altijd fijn als je gewild bent"

Olga Kroeders

David Beckham heeft niets te klagen over belangstelling. De middenvelder kan in Engeland en in Frankrijk aan de slag vanaf november.

De 36-jarige Beckham heeft bij LA Galaxy een aflopend contract. De Amerikanen hopen op een langer verblijf van de middenvelder, maar nu zijn verbintenis in Los Angeles zijn einde nadert, tonen diverse clubs interesse. Paris Saint-Germain, Queens Park Rangers en Tottenham Hotspur zijn drie clubs die wel oren hebben naar de komst van de 115-voudig Engels international.

Beckham hoeft niet zo nodig weg uit Los Angeles, maar hij waardeert de interesse van andere clubs. In november wil de Engelsman pas nadenken over een langer verblijf in Amerika of een terugkeer naar Europa. "Ik heb veel vrienden in teams in Engeland en Europa, dus ik heb veel contact met mensen. Ik heb de geruchten gehoord over Europese clubs die me willen halen."

"Het is altijd fijn als je gewild bent, zeker als grote clubs met goede trainers geïnteresseerd zijn", zei Becks tegen Sky Sports. "Maar op dit moment ben ik een speler van LA Galaxy en dat zal ik blijven. Na dit seizoen loopt mijn contract af, maar ik ben hier gelukkig. Ik heb al met de club gesproken, maar ik wacht tot het einde van dit seizoen. Dan kijk ik ook hoe ik er fysiek voorsta."