Zone of the Enders-aankondiging laat op zich wachten

Pheno

Tijdens de Zone of the Enders-presentatie van Hideo Kojima is er geen nieuw deel aangekondigd, zoals geruchten eerder deden vermoeden. Er werd niets nieuws getoond, zelfs geen gameplaybeelden van de HD-remake.

Er werd lang gepraat over de eerdere delen van Zone of the Enders met de co-director en art director. Later kwamen er nog stemacteurs op het podium om hun herinneringen op te halen en nog eens oude scènes te doen. Er werden ondertussen beelden van de betreffende filmpjes getoond.

Daarna kwam voor de zoveelste keer de teaservideo van de HD-remake en dacht men even dat er een aankondiging kwam van een nieuw spel. Maar er kwam een logo van Guy Savage op het scherm zonder een aankondiging. Guy Savage is een mini-game hack-and-slash dat in Metal Gear Solid 3 zit en blijkbaar was het ooit de bedoeling er een volledig spel van te maken.

Toch kwam er nog een aankondiging: er komt merchandise van Jehuty, Vic Viper and Anubis uit Zone of the Enders uit in Japan zo rond november eind dit jaar. We moeten dus maar blijven wachten op nieuws over een derde deel of vervolg op de Nintendo 3DS.