Gordon beschuldigt diva's van jatwerk

static

Gordon is geen groot fan van het nieuwe programma van Patty Brard, Tatjana Simic en Patricia Paay. De zanger vindt Diva's Draaien Door 'een schaamteloze kopie' van Over de Vloer, de show die Gordon jarenlang maakte met Gerard Joling.

"Het is een schaamteloze kopie van Geer en Goor, compleet met Hummer", deed Gordon donderdag uit de doeken op Radio 538. "Als ze die Hummer nou niet hadden gedaan, dan had het nog geleken alsof ze echt ergens over na hebben gedacht. Het was natuurlijk belachelijk."

De drie dames verwachtten voor aanvang van hun programma dat al snel niemand meer de vergelijking met Over de Vloer zou trekken. "Dat is zo weer afgelopen. Na 1 september heeft niemand het daar nog over", voorspelde Tatjana voor de camera van Novum Nieuws. "Wij vegen Geer en Goor helemaal van de vloer."

Dat valt volgens Gordon wel mee. "Bij Geer en Goor was het allemaal geïmproviseerd. Dit is in scène gezet, dat zie je", bekritiseert de zanger Diva's Draaien Door. "En als je onderling een strijd moet hebben over wie het leukst, grappigst en mooist is, wat bij hun aan de hand is, gaat het niet werken."