Justin Timberlake: Ik ga weer muziek maken

Thom Puiman (Juicyhil)

Zanger en acteur Justin Timberlake keert wellicht binnenkort weer terug als solozanger. Hij heeft zijn zangcarrière na zijn album Futuresex/Lovesounds op een laag pitje gezet om te gaan acteren.

Maar volgens Justin is zijn acteercarrière er maar steeds tussengekomen, anders was hij nog steeds blijven zingen. "De enige bewuste beslissing die ik had genomen, was dat ik nooit de rol van een muzikant zou spelen, ik had namelijk het gevoel alsof ik dan verwaand zou zijn." zegt hij in een interview.

"Als Bad Teacher voor The Social Network was gekomen had het misschien anders gelopen. Want mensen zagen me regelmatig bij Saturday Night Live verschijnen en dachten 'Ach, hij is wel grappig.' Ik had me daarvoor niet druk gemaakt over of mensen mij serieus nemen als muzikant."

Op korte termijn gaat Timberlake voorlopig wat rust nemen. "Ik heb voor de rest van dit jaar niks op m'n bord. Ik word gek van mezelf. Ik realiseer me dat ik goed zit, want als ik eerlijk ben vind ik mezelf niet eens zo goed. Ik wil de juiste keuzes maken." aldus Justin.