The Avengers zetten New York op zijn kop

dekatophetspek

Joss Whedon was afgelopen weekend in New York om opnames te maken voor zijn nieuwe film the Avengers. De opnames vonden plaats in Manhattan. Er zijn inmiddels behoorlijk wat foto's van de set op het internet verschenen, waarop we de machtigste helden ter wereld in al hun glorie kunnen bewonderen.

Wat opvalt aan de nieuwste serie foto's van the Avengers, is dat bijna de gehele cast aanwezig is voor opnames. Zo zien we Robert Downey Jr. als Iron Man, Chris Evans als Captain America, Chris Hemsworth als Thor, Tom Hiddleston als Loki, Jeremy Renner als Hawkeye, Scarlett Johansson als Black Widow, Mark Ruffalo als Bruce Banner en Stellan Skarsgard als Professor Selvig.

Nick Fury (Samuel L. Jackson), Maria Hill (Cobie Smulders) en agent Coulson (Clark Gregg) waren niet aanwezig bij de opnames. Er wordt inmiddels behoorlijk gespeculeerd wat er gaande is op de foto´s. Het is duidelijk dat het om een belangrijke scene gaat want alle Avengers zijn aanwezig. Op de website van Comic Book Movie staan meer foto´s en beelden vanaf de filmset, die echter wel wat spoilers van de film zouden kunnen weggeven. Kijken op eigen risico dus.


The Avengers in New York.