Game of the Decade-toernooi - tweede ronde - dag 8

wc-eend

Vandaag is zevende dag van de tweede ronde van de Game of the Decade-toernooi. Jullie kunnen weer middels de poll kiezen. Welke game verdient het om naar de kwartfinale te gaan?

Star Wars: Knights of the Old Republic
Star Wars: Knights of the Old Republic speelt zich 4000 jaar voor de Star Wars-films af. Je gaat op pad om het kwaad te verslaan maar zal onderweg keuzes moeten maken waardoor je Jedi of Sith zal worden.

Beyond Good & Evil
In Beyond Good & Evil spelen we met Jade, die een baantje heeft als fotograaf. Jade komt erachter dat er mensen gesmokkeld worden en duikt dieper in een groots complot. Deze actie-adventure wordt door velen gezien als één van de betere games die je gespeeld moet hebben.

Grand Theft Auto: Vice City
Volgens sommigen de beste GTA uit zijn reeks. In de game speel je Tommy Vercetti die net uit de gevangenis is ontsnapt. Hij komt gelijk in een aantal vreemde situaties terecht waarna zijn opmars naar de top begint. Rockstar bracht humor, geweld, hoertjes en geld naar een heel ander niveau met deze game.

Mass Effect 2
Het vervolg op de immens populaire RPG-/Actie-game Mass Effect. Volgens velen was dit vervolg de game waar ze op zaten te wachten maar volgens velen was dit ook een game die niet had hoeven komen. Welke groep zal er zegevieren? We zullen het zien.