Game of the Decade-toernooi - tweede ronde - dag 7

Kevin (KoosyNL)

Vandaag is zevende dag van de tweede ronde van de Game of the Decade-toernooi. Jullie kunnen weer middels de poll kiezen. Welke game verdient het om naar de derde ronde te gaan?

Hitman: Codename 47
Hitman: Codename 47 is de allereerste Hitman game en kwam enkel uit voor de PC. De kale Agent 47 wordt geïntroduceerd als een huurmoordenaar die jij mag besturen. Zijn missies brengen hem onder andere naar ons koude landje. Momenteel werkt de developer aan een nieuw deel in de serie, uiteraard met Agent 47.

Grand Theft Auto: San Andreas
Carl "CJ" Johnson komt na een aantal jaar thuis en ziet dat dingen veranderd zijn. Zijn broertje en moeder zijn dood en zijn levende broer beschuldigt hem dat hij ze in de steek heeft gelaten. CJ wordt langzamerhand terug het leven in geduwd dat hij eerder probeerde te vergeten, het bendeleven.

God of War 3
Het lang verwachte derde deel in de serie die de serie naar de PlayStation 3 bracht waarin je alle overgebleven griekse goden een kopje kleiner moest maken. Dit is nog steeds één van de mooiste games op deze console. Naast de prachtige graphics was de actie nog beter met meer wapens.

Half Life 2
Half Life 2 bracht een nieuw element in de gamingwereld, de gravitygun. Hiermee kon je objecten oppakken en wegschieten zonder enige moeite. Zonder twijfel een pareltje in zijn tijd, Half Life 2 zorgde met veel veel spanning en sensatie ervoor dat vele gamers urenlang achter hun beeldscherm waren gekluisterd.