Voorspelling nageslacht Robert Downey jr. komt uit

Redactie

De voorspelling van Robert Downey jr. komt uit. De acteur voorspelde vorig jaar dat hij in 2012 weer vader zou worden, en woensdag liet hij weten dat zijn vrouw in verwachting is. De kleine moet begin volgend jaar ter wereld komen, zegt een woordvoerder tegen het Amerikaanse blad People.

"Robert en Susan kunnen niet blijer zijn met dit nieuws", jubelt de zegsman. "Ze kunnen niet wachten tot hun kindje geboren wordt." Downey jr., bekend van films als Iron Man en Sherlock Holmes, heeft al een 17-jarige zoon Indio uit een eerder huwelijk. Voor de 46-jarige acteur en zijn vrouw Susan wordt het hun eerste kind.

Downey jr. voorspelde vorig jaar, tijdens het promoten van de film Due Date, al dat hij weer vader zou worden. "Binnen achttien maanden zit ik vuistdiep in de doo-doo", riep de acteur.

Downey jr. ging zelfs nog verder en voorspelde dat hij een dochter zou krijgen. "Ik vind het tijd voor een dochter, want ik wil niet nog een man in mijn leven waarmee ik moet concurreren. Ik wil niet dat Indio het gevoel heeft dat er nog een man in mijn leven is."