[Upd] Bakkal naar Feyenoord

Niels (DerMeister)

Otman Bakkal zal dit seizoen niet meer in actie komen voor PSV. De middenvelder zal op huurbasis uitkomen voor Red Bull Salzburg. Beide ploegen wisten vandaag een akkoord te bereiken over de verhuur van Bakkal.

Trainer Ricardo Moniz bestempelde de komst van Bakkal als ideale aanwinst. In Salzburg komt de enkelvoudig Oranje-international nog een landgenoot tegen. David Mendes da Silva staat sinds twee seizoenen onder contract bij de Oostenrijkse ploeg. Ook voormalig Eredivisie-voetballers Leonardo, Rasmus Lindgren, Simon Cziommer, en Petri Pasanen hebben er hun onderdak gevonden.

Even zag het er naar uit dat Bakkal de eventuele opvolger van Leroy Fer bij Feyenoord zou worden. Fer gaf echter te kennen in Rotterdam te blijven en zodoende was een mogelijke overgang van Bakkal naar Rotterdam ook van de baan.

Update 12:16 uur

Bakkal gaat alsnog niet naar Salzburg.  De PSV-middenvelder vertrekt naar Feyenoord. Dit meldt De Telegraaf. Bakkal komt in Eindhoven weinig aan spelen toe.

Update 12:30 uur

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord wilde tegen het AD nog niet bevestigen dat Bakkal inderdaad naar Rotterdam komt. "Het is op dit moment schaken op diverse borden", zegt hij in een eerste reactie.