Justin Bieber betrokken bij auto-ongeluk

dekatophetspek

Tienerpopsensatie Justin Bieber was gisteren betrokken bij een ongeluk met zijn Ferrari in Los Angeles. Bij het ongeval vielen geen gewonden, aldus de politie.

"De Canadese ster zat achter het stuur van zijn zwarte vehikel toen er een botsing plaatsvond met een Honda in een ondergrondse parkeergarage," zegt Rosario Herrera, woordvoerster van de LAPD.

"Justin Bieber reed in een Ferrari en die andere auto was een Honda. We hebben geen gewonden. Zelfs de auto's zijn niet beschadigd" aldus Herrera tegen AFP. De botsing vond plaats in San Fernando Valley, ten noorden van LA. Verdere details werden er niet gegeven door Herrera, maar een andere woordvoerder van de LAPD wist te melden dat Bieber's Ferrari van achter was aangetikt door de Honda Civic.

Bieber, die woonachtig is in het nabijgelegen Studio City, werd niet verhoord door de sterke arm der wet. De uitgeverij van de 17-jarige zanger voelde zich eveneens niet geroepen om op het incident te reageren. De populariteit van Justin Bieber is tot ongelofelijke hoogte gestegen nadat videoclips van zijn concerten op YouTube waren geplaatst. Ook staat zijn album My World 2.0 op eenzame hoogte in de Amerikaanse hitlijsten.