Gears of War 3-pas aangekondigd

Pheno

Microsoft en Epic kondigen hun plannen voor Gears of War 3-DLC aan en daarbij ook een pas om de DLC met korting te krijgen. De Season Pass je toegang geeft tot de eerste vier delen van downloadable content.

De release van Gears of War 3 op 20 september is al over enkele weken, maar Microsoft en Epic Games hebben al aangekondigd dat er meer aan zit te komen in de vorm van meerdere game add-ons voor de game. De Gears of War 3-Season Pass geeft je toegang tot de eerste vier delen van downloadable content die in de loop van volgend jaar beschikbaar komen, met de eerste DLC verkrijgbaar vanaf november.

Vanaf 20 september is de Season Pass te krijgen via Xbox LIVE Marketplace voor 2400 Microsoft Points: dat is 33 procent goedkoper dan als je de add-ons apart koopt. Je krijgt er dan nog een exclusief Liquid Metal-wapenset bij.

Gears of War 3 komt ook uit op 20 september en zal in Nederland beschikbaar zijn in twee versies: de Standaard Editie voor 59,99 euro en de Limited Collector's Editie voor 69,99 euro.

Gears of War 3