Zaakwaarnemer kan Aissati niet bereiken

Peterselieman

De zaakwaarnemer van Ismaïl Aissati kan vlak voor het sluiten van de transfermarkt geen contact met de middenvelder krijgen en is stomverbaasd. Woensdag om middernacht sluit de transfermarkt, maar de middenvelder van Ajax lijkt zich niet zo druk te maken over het vinden van een nieuwe club.

De 23-jarige Aissati komt niet in de plannen van Ajax-trainer Frank de Boer voor en speelt en traint daarom momenteel met Jong Ajax. Zaakwaarnemer Rodger Linse is daarom op zoek naar een nieuwe club voor de middenvelder en heeft inmiddels aanbiedingen van clubs uit binnen- en buitenland binnen. Probleem is echter dat hij Aissati niet kan bereiken, laat hij aan AT5 weten. Aissati is op dit moment in Marokko voor een wedstrijd met het nationale elftal.

Het contract van Aissati bij Ajax loopt nog een jaar. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Vitesse. Hij speelde 29 wedstrijden voor de club uit Arnhem. Vitesse was bereid hem definitief over te nemen, maar Aissati ging zelf niet akkoord met de voorgestelde clausules.