Game of the Decade-toernooi - tweede ronde - dag 3

Kevin (KoosyNL)

Vandaag is derde dag van de tweede ronde van de Game of the Decade-toernooi. Vandaag staan er weer vier klaar. Welke verdient het om naar de derde ronde te gaan?

Halo: Combat Evolved
De eerste game uit de nu beroemde Halo-serie. Na een noodlanding op een mega-grote ring in de ruimte, ook wel Halo genoemd door jouw vijand, moet je een weg vinden om naar huis te komen samen met andere overlevenden. Halo verscheen in 2002 voor Xbox en een jaar later ook voor PC.

Batman: Arkham Asylum
Batman: Arkham Asylum is één van de weinig goede superhelden-games van de afgelopen tien jaar. Een interessante open-wereld, toffe karakters en een zeer verslavend vechtsysteem zorgde ervoor dat de game vaak de award voor GOTY 2009 binnen wist te slepen. Hierdoor is net natuurlijk een grote kandidaat voor GOTD.

Diablo 2
Het tweede deel in een franchise van Blizzard welke momenteel wacht op het derde deel. Levels worden willekeurig samengesteld zodat spelers elke keer nieuwe monsters en wapens te zien krijgen. Met de vijf verschillende klassen en vier acts om te spelen, wordt de game nog altijd veel gespeeld.

Call of Duty 2
Call of Duty 2 werd, net als zijn voorganger, ontwikkeld door Infinity Ward. De game speelde zich weer af in de Tweede Wereldoorlog maar kende verbeterde graphics en gameplay door het gebruik van een nieuwe engine.