Olivia Wilde vervangt zwangere Jennifer Garner

Redactie

Olivia Wilde is in onderhandeling om Jennifer Garner te vervangen in de komische thriller Better Living through Chemistry. Garner kan de rol niet spelen in verband met haar zwangerschap, schrijft het Amerikaanse filmblad Variety.

De thriller gaat over een apotheker, gespeeld door Sam Rockwell, die in een liefdeloos huwelijk zit. Hij gooit zijn leven overhoop door een affaire te beginnen met een knappe vrouw, de rol waarnaar de 27-jarige Wilde dingt. De affaire loopt uit de hand als de twee gaan trippen op medicijnen en een plan smeden om haar echtgenoot om te brengen.

Wilde is momenteel in de bioscopen te zien in sciencefictionthriller Cowboys and Aliens. Michelle Monaghan, bekend van de thriller Source Code, speelt de echtgenote van Rockwells personage. Judi Dench is de verteller van het verhaal.

De 39-jarige Garner kondigde deze week aan in verwachting te zijn van haar derde kindje met echtgenoot Ben Affleck. De actrice is naast Wilde te zien in de komedie Butter, die dit jaar in de Verenigde Staten uitkomt.


Olivia Wilde vervangt zwangere Jennifer Garner (Foto: Novum)