Acteur dood aangetroffen in de Mississippi

dekatophetspek

Het lichaam van acteur Michael Showers is afgelopen Woensdag drijvend aangetroffen in de Mississippi rivier. Een stoomboot vond het levenloze lichaam van de acteur, 45, in het water vlakbij de French Quarter van New Orleans, aldus de website van de krant de Times-Picayune.

Michael Showers speelde Kapitein John Guidry in de tv-serie Treme. Daarnaast was de acteur ook in films te zien zoals I Love You Phillip Morris, Traffic, the Collector en the Tree Of Life

Alhoewel het onderzoek naar de omstandigheden rondom de dood van de acteur nog moet worden afgesloten, zal er een autopsie op het lichaam plaatsvinden, teneinde een doodsoorzaak te kunnen ontdekken. Volgens de Engelse krant Daily Mail had Showers' vriendin hem een dag eerder als vermist opgegeven nadat hij niet thuis was gekomen, na een nachtje stappen in de wijk genaamd de French Quarter. Showers was gesignaleerd in het gezelschap van een andere man.

De Times-Picayune meld verder dat het lichaam van Showers ongeveer 2 dagen in het water had gelegen voordat het werd gevonden.