Bouma: "Wij onderschatten niemand"

Sjors (Sj0rSz)

PSV speelt morgenavond zijn tweede Europa League-duel SV Ried. Vorige week werd er in Oostenrijk niet gescoord, waar dit voor beide ploegen nu bittere noodzaak is. De winnaar van het duel, dat in Eindhoven wordt gespeeld, is namelijk zeker van deelname aan de groepsfase.

"Wij onderschatten niemand, dat de buitenwereld op een bepaalde manier praat moeten zij weten," liet Wilfred Bouma tijdens de persconferentie voor het duel tegen SV Ried weten. "Vorige week zijn we vergeten te scoren, donderdag zal dat anders gaan."

Het is nog niet duidelijk of Marcelo morgenavond acte de présence zal geven. De Braziliaan is nog herstellende van een blessure aan zijn linkerhamstring. "Als de risicofactor dusdanig groot is dat het kapot kan gaan, weet ik nog niet wat ik doe. Zij zullen waarschijnlijk met één spits spelen, dan kan ik hem in de eindfase gebruiken als zij gaan pompen", aldus trainer Fred Rutten.

Orlando Engelaar behoort ook tot de selectie van negentien spelers, waar nog één naam zal afvallen. Timothy Derijck doet in elk geval niet mee. Hij is niet speelgerechtigd voor de Europa League.