Mourinho ontkent vertrek bij Real

Peterselieman

José Mourinho heeft ontkend dat hij mogelijk zal gaan vertrekken bij Real Madrid. De in opspraak geraakte trainer werd vandaag door zijn woordvoerder Eladio Peramés in verlegenheid gebracht doordat deze stelde dat de Portugees overwoog het bijltje er bij neer zou kunnen gooien, maar deze verhalen worden nu tegengesproken.

"Ik geloof dat veel mensen verrast waren door de kwaliteit van het spel dat Real liet zien in de voorbereiding. Het zou verrassend nieuws zijn voor hen als ik de club nu zou verlaten. Onmogelijk," stelde Mourinho in een verklaring. Hij zegt goed overweg te kunnen met clubpresident Florentino Perez. "Ik heb een fantastische president die erg intelligent is en met wie ik een goede vriendschap heb. Dan heb ik ook nog een algemeen directeur die 24 uur per dag voor de club werkt, dus mijn motivatie is enorm. Mijn Madrid-gevoel is groter dan sommige 'pseudo-Madristas'. Er is geen reden waarom ik zou vertrekken. Echt niet."

"En ik wens mijn excuses aan te bieden aan de Madrid-fans, en alleen aan hen, voor mijn gedrag in de wedstrijd tegen Barcelona. Sommige mensen zijn beter aangepast aan de hypocrisie in het voetbal dan ik. Ze verstoppen hun ware gezicht en fluisteren in diepe tunnels. Ik leer niet om hypocriet te zijn en dat wil ik ook niet."