Zwangerschap kost Hilary Duff filmrol

Redactie

Hilary Duff is uit de verfilming van The Story of Bonnie and Clyde gezet. De beslissing is genomen enkele dagen nadat de actrice bekendmaakte dat ze zwanger is, zeggen anonieme bronnen tegen entertainmentsite TMZ. Duff had getekend voor de rol van bankroofster Bonnie Parker.

Duff en de filmmakers zouden zonder ruzie uit elkaar zijn gegaan. "Hilary is pas weer in juni beschikbaar", zegt een bron. "Als we konden wachten, zouden we dat doen." De opnames voor de film staan gepland voor dit najaar.

De film gaat over de beruchte Amerikaanse bankrovers Bonnie Parker en Clyde Barrow uit de jaren dertig. Hoewel ze tegenwoordig bekendstaan om hun bankovervallen, gaf Barrow eigenlijk de voorkeur aan het beroven van kleine winkeltjes en afgelegen benzinestations. Hun verhaal werd in 1967 al verfilmd met Warren Beatty en Faye Dunaway in de hoofdrollen.

Duff is al sinds 2009 de beoogde Bonnie. Al eens eerder deden geruchten de ronde dat de 23-jarige actrice en zangeres uit de film gezet was. De filmproducenten waren in mei echter snel met hun reactie, waaruit bleek dat Duff nog altijd de rol van Bonnie zou spelen.

Nu lijkt het onwaarschijnlijk dat de film de beoogde productiedatum gaat halen, zeker nadat ook de beoogde Clyde, acteur Kevin Zegers, onlangs uit de film zou zijn gestapt. Hij zou verplichtingen hebben bij andere filmproducties.


Zwangerschap kost Hilary Duff filmrol (Foto: Novum)