Trailer 'Harold and Kumar 3D Christmas'

De trailer van de nieuwe film A Very Harold and Kumar 3D Christmas is vrijgegeven. Kenners van Harold and Kumar weten natuurlijk al dat ook deze derde film van het tweetal vol zal zitten met absurde situaties.

Het epische verhaal begint met Harold die de prijswinnende kerstboom van zijn schoonvader in de fik steekt. Samen met Kumar trekt hij New York in om een nieuwe boom te vinden. Uiteraard gebeurt er meer dan alleen een fikkende boom en schiet Harold met een shotgun de kerstman uit de lucht. "I shot Santa Clause in the face. He's real and I shot him in the face." Natuurlijk gaat het vanaf hier alleen nog maar slechter met de twee vrienden.

Net als de meeste films de laatste tijd is A Very Harold and Kumar 3D Christmas in 3D. Iets waar de filmmakers zelf ook een hekel aan hebben. Ze hebben er daarom voor gekozen om het 3D-effect mooi te gebruiken in de meest idiote situaties om de gek aan te steken met de hele '3D-hype'.

Neil Patrick Harris zit uiteraard ook weer in de film en zal net als in Harold & Kumar Go to White CastleNeil en Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay, zichzelf spelenDe film komt op 4 november uit in Amerika. Wanneer en of de film in Nederland te zien is, is nog niet bekend.