Kill Team nu ook beschikbaar op PSN

Pheno

THQ heeft vandaag aangekondigd dat hun arcade shooter Warhammer 40,000: Kill Team vandaag uitgekomen is op Playstation Network voor $9.99. Eerder was dit spel al uit op Xbox LIVE voor 800 Microsoft Points.

In deze arcade shooter speel je in een elite Space Marine-team dat naar een enorme Ork Kroozer is gestuurd. Natuurlijk moet je deze aanvallen terwijl deze richting een Imperial Forge-planeet gaat. Spelers die de eerste missie met succes uitspelen unlocken de 'Power Sword' dat te gebruiken is in de multiplayer van de nog uit te komen Warhammer 40,000 Space Marine. Dit zwaard snijdt door armor en vlees, en zal unieke animaties, combo's en schade aanrichten.

In Kill Team kun je als speler kiezen uit vier verschillende klassen, de Sternguard Veteran en Techmarine voor het vechten op afstand en de Vanguard Veteran en Librarian voor het vechten op veel kortere afstand. Je kunt met z'n tweeen in co-op op hetzelfde scherm, er zijn meerdere upgrades voor je wapens en er zijn in totaal zes levels te spelen.

Meer informatie is er te vinden op facebook.