ADO blij met terugkeer Verhoek

Olga Kroeders

Doordat de transfer van ADO-aanvaller Wesley Verhoek naar Nottingham Forest niet doorging blijft de vleugelspeler waarschijnlijk gewoon in Den Haag.

Tegenover het Algemeen Dagblad laat ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn weten dat Verhoek gewoon weer aansluit bij zijn ploeg. "Hij vroeg of hij weer bij de groep kan aansluiten. Daarover was voor mij geen enkele discussie. Ik wilde hem sowieso al niet kwijt, dus wat mij betreft is hij van harte welkom."

Voor Steijn is de terugkeer ven Verhoek een welkome verrassing. "Wat ik heb begrepen is dat zijn liefde bij Den Haag ligt en dat hij graag hier wil blijven", aldus Steijn. "Ik hoop het, want ik heb vanaf het begin al aangegeven deze spelersgroep dolgraag bij elkaar te willen houden."

De trainer had de hoop op een langer verblijf van de rechtsbuiten al opgegeven. "Hij vertelde me dat zijn gevoel bij de overstap niet goed was,'' zegt Steijn. "Ik dacht dat zijn besluit vast stond, al wist ik wel dat zijn gevoel voor ADO Den Haag nog steeds heel sterk was. Zijn besluit om af te zien van Forest komt voor mij als verrassing."