Treyarch veilt spullen voor kinderen werknemer

wc-eend

Ontwikkelaar Treyarch, bekend van Call of Duty, heeft via eBay een aantal gamegerelateerde voorwerpen aangeboden. Dit doen ze om geld op te halen voor de ouders van een overleden medewerker. Het geld is bedoeld om de twee kinderen van de overleden medewerker naar school te kunnen sturen.

De overleden medewerker, Donald Barnes, is eerder dit jaar doodgestoken toen hij voor zijn huis een ruzie tussen twee buren wilde sussen. Zijn 17-jarige dochter was getuige van het incident, haar broertje van 8 heeft het alleen gehoord. De kinderen zijn na het overlijden van hun vader gaan wonen bij hun opa en oma. Treyarch haalt via deze veiling geld op om te zorgen dat de kinderen van Barnes naar school kunnen blijven gaan. De dader van de moord is opgepakt en zit momenteel in de gevangenis.

Onder de voorwerpen waarop geboden kan worden zit onder andere een Call of Duty: Black Ops Prestige Edition die gesigneerd is. De prijs voor dit voorwerp is momenteel zo'n $355. Bekijk alle andere voorwerpen waar op geboden kan worden hier. De veiling duurt nog zo'n één à twee dagen.

Prestige
Gesigneerde Call of Duty: Black Ops Prestige Edition (foto: Treyarch / eBay)