Vrouw krijgt weeën tijdens Skyrim-presentatie

Kevin (KoosyNL)

Urenlang in de rij staan tussen nerds, zonder te kunnen zitten en zonder een lekker koud biertje. Dat is wat mensen soms overhebben om een presentatie op een gamebeurs te zien. Toch is dat niets vergeleken met Chaz en Stevi die een half uur durende presentatie van Skyrim hebben doorstaan terwijl Stevi op dat moment al weeën had.

Het koppel is echt hardcorefan. Afgelopen jaar had Chaz zijn vriendin nog op de Quakecon ten huwelijk gevraagd en dit jaar zouden ze op dezelfde beurs gaan trouwen. Tijdens de presentatie van Skyrim, die een half uur duurde, begonnen Stevi's weeën. Volgens Chaz zou het komen doordat Todd Howard net de Frost Dragon had laten zien.

"During the demo Todd Howard showed off the Frost Dragon. This is what started the whole thing, seeing this must have filled Stevi with so much excitement that it sent her into labor"

In plaats van meteen naar het ziekenhuis te rennen wilde het koppel de presentatie niet missen en heeft deze helemaal uitgezeten terwijl de weeën van Stevi doorzetten. Uiteindelijk zijn ze naar het ziekenhuis gegaan en hebben ze een dochtertje gekregen dat ze, als echte game-fanaten, Atari Lynn hebben genoemd.

Wij van FOK!games zijn benieuwd wat er gebeurt als Stevi de Collecters Edition van Skyrim, en vooral de prijs, ziet.

Skyrim