Game of the Decade-toernooi - Dag 21

Kevin (KoosyNL)

Vandaag dag 21 van de Game of the Decade-competitie. Wederom een aantal grote titels waar je vandaag een keuze uit kan maken. Welk van de onderstaande zeven games is volgens jou het meest Game of the Decade-waardig? Stem mee in de poll op FOK!games.

Broken Sword: the Sleeping Dragon
Broken Sword: the Sleeping Dragon is een adventure game waar je de hele wereld zult afreizen. Zo kom je in Parijs, Praag, Congo en Glastonbury waar je de geheimen van de slapende draak zult moeten ontrafelen om de wereld te redden.

Grand Theft Auto IV
Één van de langstverwachte spellen uit zijn tijd. GTA IV bracht nog meer realisme naar de GTA-reeks. Onder andere de autobesturing was sterk aangepakt in de game. Heb je veel schade aan de rechterkant van je auto, dan zal je merken dat de auto daar sterk op reageert. Later zijn er nog enkele uitbreidingen bijgekomen die de game nog beter hebben gemaakt.

LittleBigPlanet
LittleBigPlanet is een platform-game waarbij schattige hoofdpersonages de hoofdrol spelen. De game onderscheidde zich van de competitie doordat het met vier spelers tegelijk te spelen is en door de uitgebreide en innovatiefe level-editor waarmee je eigen leven gemaakt kunnen worden en je deze kunt delen met de rest van de wereld.

Ninja Gaiden
In Ninja Gaiden zul je al Ryo Hayabusa wraak gaan nemen voor de dood van je familie. De game kent snelle en bloederige actie en staat vooral bekend om zijn moeilijkheid. Alleen echte ninja's kunnen deze game uitspelen!

Roller Coaster Tycoon 3
Het is de droom van ieder kind: je eigen pretpark ontwerpen. In Roller Coaster Tycoon 3 wordt deze droom werkelijkheid. Ontwerp je eigen attracties en neem hierin plaats om erin 3D van te kunnen genieten.

System Shock 2
System Shock 2 is een combinatie van een FPS en een RPG. De game speelt als een FPS maar door de game heen kun je de eigenschappen van het hoofdpersonage verbeteren.

Unreal Tournament 2004
In Unreal Tournament 2004 werden voertuigen en gigantische levels geïntroduceerd wat voor nog grotere en spannedere gevechten zorgden.