Lisa Kudrow wil weer werken met Friends-collega's

Redactie

Lisa Kudrow hoopt dat haar Friends-collega's te gast willen zijn in haar televisieserie Web Therapy. De actrice heeft haar ex-collega's, onder wie Jennifer Aniston en Matt LeBlanc, uitgenodigd voor een gastoptreden.

"We zien wel wie komt opdagen", vertelt Kudrow aan het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood. Friends-collega Courteney Cox was al eens in te gast in Web Therapy. In deze serie speelt Kudrow de rol van therapeut Fiona Wallice. Zij heeft een nieuwe vorm van therapie ontwikkeld, met korte sessies via internet.

Het valt Kudrow, die in Friends de rol van Phoebe vertolkte, op dat steeds meer filmacteurs voor televisie gaan werken. "Dat merkten we al tijdens Friends. We mochten tussendoor films opnemen en als we terugkwamen bij televisie zeiden we: dit is geweldig. Het eten is beter, en de werkuren ook."

Kudrow werkt momenteel als producent aan het derde seizoen van het programma Who Do You Think You Are. In deze show worden beroemdheden gevolgd die hun familiegeschiedenis onderzoeken.