Game of the Decade-toernooi - Dag 19

Wesley Oudijk (Wessiej)

Vandaag dag negentien van de Game of the Decade-competitie. Wederom een aantal grote titels waar je vandaag een keuze uit kan maken. Welk van de onderstaande acht games is volgens jou het meest Game of the Decade-waardig? Stem mee in de poll op FOK!games.

Borderlands
Borderlands speelt zich af op de planeet Pandora waar de speler op zoek gaat naar een mysterieuze kluis. Waar het begin zonder problemen verloopt zal je al snel je wapens moeten oppakken en flink aan de slag moeten.

Devil May Cry 3: Dante's Awakening
Na een slecht tweede deel uit de Devil May Cry-serie kwam deel drie met een grote verrassing, de game was zowaar zeer goed! Als Dante moest je weer al het hels gespuis doden en dit werkte nog beter dan in deel één.

Gran Turismo 3
De populaire racegame Gran Turismo beleefde een hoogtepunt bij het derde deel op de PlayStation 2. Het racen werkte geniaal, er waren bizar veel auto's en bijna alle tracks waren aanwezig.

Left 4 Dead
Games waarin zombies voorkomen zijn niet schaars. Toch wist Left 4 Dead de aandacht te trekken door de 4-speler coöp waarbij je met drie anderen moest overleven tegen grote hordes rennende zombies. De AI Director zorgt er daarnaast voor dat geen enkele speelsessie hetzelfde is.

Need for Speed: Most Wanted
Bij Most Wanted ging Need for Speed voor het eerst echt concurreren met andere racetitels. De game zag er grafisch goed uit, had zowaar een bijna redelijk verhaal en het idee van de politie die steeds op je hielen zit werkte erg goed in de praktijk.

Rogue Galaxy
In 2005 kwam er een door Level-5 gemaakte RPG uit genaamd Rogue Galaxy. Het was een traditionele J-RPG, maar dan in de ruimte. Veel sci-fi en ruimteboten kwamen aan deze sterke RPG te pas.

Syberia
In Syberia volg je een vrouw in Frankrijk die een speelgoedfabriek wil overnemen. Maar wanneer je aankomt merk je al dat er iets goed mis is in het Franse dorpje. Tijd voor een gigantisch avontuur dus!

Uncharted: Drake's Fortune
Actie-adventure game voor de PlayStation 3 waarbij je met Nathan Drake op zoek gaat naar goud en geluk. Samen met je partner Sully verken je interessante gebieden en puzzel je je een weg naar rijkdom. Ondertussen kom je veel vijanden, puzzels en nieuwe gebieden tegen.