Marco Kroon in te huren via Dirk Scheringa

Redactie

Marco Kroon is in te huren als spreker. Voormalig DSB-baas Dirk Scheringa heeft de drager van de Militaire Willemsorde ingelijfd bij het door hem opgerichte Sprekersbureau Homerus. Kroon spreekt onder meer over leiderschap, teamwork, loyaliteit en opereren onder extreme omstandigheden, is op de website van het sprekersbureau te lezen.

"Overal waar ik kom willen mensen mijn verhaal horen", zegt Kroon. " Het is erg prettig om dat via Sprekersbureau Homerus op een gestructureerde wijze te kunnen doen. Zij nemen mij veel regelwerk uit handen."

Het bureau doet geen meldingen over het tarief van Kroon, meldt een woordvoerder. Ook is niet duidelijk of hij enkel over zijn ervaringen als militair spreekt, of ook over de rechtszaak waarin hij terecht stond voor drugs- en wapenbezit. Voor het eerste werd hij in april vrijgesproken, voor het in het bezit hebben en verstrekken van stroomstootwapens werd hij veroordeeld tot 750 euro boete en een voorwaardelijke werkstraf van tachtig uur.

Dirk Scheringa noemt het 'geweldig nieuws' dat Kroon zich exclusief verbindt aan Sprekersbureau Homerus. Andere bekenden die via Scheringa zijn te boeken zijn Louis van Gaal, Peter R. de Vries, Henny Huisman en Hans Kazàn.


Marco Kroon in te huren via Dirk Scheringa (Foto: Novum)