Liev Schreiber in komedie met Toni Collette

CoJackso

Liev Schreiber gaat in de komedie Mental spelen met Toni Collette. De film gaat over een prettig gestoorde liftster die op vijf jonge meisjes moet passen als hun moeder een zenuwinzinking krijgt, schrijft het Amerikaanse filmblad Variety.

Welke rol de 43-jarige Schreiber gaat spelen is nog onbekend. Wellicht speelt hij de vader van het gezin, een flirtende politicus. De Amerikaan heeft al vijf films in de pijplijn. Schreiber neemt momenteel de komedie Robot & Frank op met Susan Sarandon, Liv Tyler en James Marsden.

Mental wordt geregisseerd door de Australiër P.J. Hogan, die met zijn landgenote Collette de komedie Muriel's Wedding maakte in 1994. Sindsdien hebben de twee geen film meer samen gemaakt. De laatste film die hij regisseerde was Confessions of a Shopaholic in 2009.

"Mental is een komedie doorspekt met pijn en vol gemankeerde maar goede personages", zegt Hogan, die ook het scenario ook schreef. De opnamen van de film beginnen op 25 juli. Mental moet volgend jaar in de bioscopen draaien.


Liev Schreiber in komedie met Toni Collette (Foto: Novum)