Website voor Battleship geopend

dekatophetspek

Universal Pictures heeft een website geopend voor de nieuwe film van Peter Berg getiteld Battleship. De film, met een vermoedelijk budget van 200 miljoen dollar, was de grote afwezige op de Comic-Con, het afgelopen weekend.

De grootste ster in de film is Liam Neeson (in een bijrol). Verder komen we in de cast onder andere Rihanna en Brooklyn Decker tegen. De hoofdrol in de film wordt gespeeld door Taylor Kitsch die, ondanks zijn charisma en charme, niet eerder in een film van dit formaat speelde. Momenteel is hij bezig met opnames voor de Disneyfilm John Carter. De grootste hindernis voor de film is echter de inspiratiebron voor de film, het aloude bordspel Zeeslag, waarbij veel mensen zullen denken: "Ze maken ook overal een film van". En dan hebben we het nog niet eens over het leger van vechtende ruimtewezens.

Op de officiële website zien we een klok terugtellen naar aanstaande woensdagochtend. Het vermoeden is dat er dan een teasertrailer van de film zal verschijnen, maar we zullen op uitsluitsel moeten wachten tot de klok op nul staat.

Battleship draait vanaf mei in de Amerikaanse bioscopen. Wanneer de film in de Nederlandse bioscopen te zien is, is nog onbekend.


De inspiratiebron voor de film Battleship.