Justin Timberlake blij met hoofdrol In Time

dekatophetspek

Justin Timberlake heeft onthuld dat hij erg blij is om een hoofdrol te mogen spelen in een film.

De acteur, die we eerder zagen in films zoals the Social Network en the Love Guru kreeg, met de binnenkort te verschijnen sciencefiction thriller In Time, de kans om zich te bewijzen in een hoofdrol. Dit vernemen we via de website van Celebuzz.

"Ik bekijk dit als mijn eerste grote rol in een film," zegt Timberlake. "Ik heb die kans met twee handen aangepakt. Je wordt wakker met mij in je gedachten en mijn gezicht is één van de laatste die je zult zien."

Timberlake zegt even later in het interview dat hij geen plannen heeft om terug te keren naar zijn muzikale activiteiten in de nabije toekomst.

"Oh God. Ik wacht al tijden op het moment dat iemand me dat gaat vragen," zegt Timberlake op de vraag of er binnenkort nog nieuwe muziek van hem zal verschijnen. "Ik ben blij dat je het vraagt. Volgende week heb ik een nieuwe single. Dat is een grap hoor!"

In In Time zien we naast Timberlake Amanda Seyfried en Olivia Wilde in de belangrijkste rollen. Timberlake had eerder al onthuld dat hij graag een rol wilde spelen in de verfilming van In Time omdat het de kans was om een 'doorsnee held' te spelen. De acteur gaf toe liefhebber te zijn van films over "normale mensen die abnormale dingen doen".

Afgelopen week liet de 30-jarige acteur al weten verrukt te zijn om voor de eerste keer naar Comic-Con te komen.

In Time draait vanaf 28 oktober 2011 in de Nederlandse bioscopen.


De Comic-Con trailer voor In Time.