Lauryn Hill bevallen van zesde kind

Redactie

Lauryn Hill is zaterdag bevallen van een jongen, het zesde kind voor de zangeres. Het is niet duidelijk of Rohan Marley, vader van de eerste vijf, ook de vader van de pasgeborene is. Een bron rond de Afro-Amerikaanse zangeres meldde de bevalling aan de website Blackcelebkids.com.

"Moeder en zoon maken het goed", zei de bron. Er ontstond wel een klein beetje paniek tijdens de bevalling van de spruit. "De navelstreng zat erg strak rond de nek van het kind tijdens de bevalling." Ondanks de schrik kwam alles goed.

Rohan Marley kwam recent in het nieuws omdat hij een hoogzwangere Hill gedumpt zou hebben, iets dat hijzelf ontkent. "Ze is de moeder van mijn kinderen. Ik hou van haar en respecteer haar. Ik zou zoiets nooit doen", zei hij eerder op Twitter.

Lauryn Hill werd wereldberoemd als onderdeel van hiphopformatie de Fugees. Ze scoorde wereldwijde hits met nummers als Killing me Softly, Ready or Not en Fu-gee-la. Als soloartiest was ze in 1999 de eerste vrouw met tien Grammy-nominaties. Ze won er dat jaar vijf.