Er is nog hoop voor Mega Man

Roy

Onlangs werd Mega Man Legends 3 voor Nintendo 3DS geannuleerd door Capcom. Er is echter nog hoop voor de game en haar fans. De CEO van CyberConnect2 heeft namelijk aangegeven dat hij graag de development overneemt zodat Mega Man Legends 3 misschien alsnog kan verschijnen.

CyberConnect2 is bekend van Solatorobo en Naruto: Ultimate Ninja en werkt op dit moment met Capcom aan Asura's Wrath. De laatstgenoemde is de eerste game van CC2 die door Capcom uitgebracht gaat worden. Nadat Siliconera vroeg wat men in de toekomst graag wilde doen was het antwoord makkelijk: Mega Man Legends 3. "It would be Mega Man Legends 3, I really like the series!", aldus Hiroshi Matsuyama.

Mega Man Legends 3 had een game moeten worden waarin de developers nauw samenwerkten met de fans. Iedereen die ideeën had voor de game kon ze aan Capcom doorgeven. Toen bekend werd dat Capcom het project geschrapt heeft was Matsuyama één van de eerste die zei teleurgesteld te zijn. Met het geld dat ze verdiend hebben met Solatorobo zouden ze op papier ook in staat zijn om Mega Man Legends 3 te ontwikkelen. De vraag is nu nog of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren.