Game of the Decade-toernooi - Dag 9

Kevin (KoosyNL)

Vandaag dag negen van de Game of the Decade-competitie. Wederom een aantal grote titels waar je vandaag een keuze uit kan maken. Welk van de onderstaande acht games is volgens jou het meest Game of the Decade-waardig? Stem mee in de poll op FOK!games.

Assassins Creed: Brotherhood
Het tweede deel in de Ezio-trilogie die we in Assassin's Creed 2 voor het eerst zagen. De game bracht nieuwe mechanieken met zich mee. Zo heb je de mogelijkheid om burgers tot Assassins op te leiden en zo geld te verdienen. Ook bevat de game een multiplayer waarmee je een gevaarlijke variant op verstoppertje kan spelen.

Crackdown
Crackdown is een openwereld-game waarin je kan doen en laten wat je wilt. Je hebt de mogelijkheid om over gebouwen heen te springen en op originele wijze criminelen te lijf te gaan.

Freedom Force
De game speelt zich af tijdens de Koude Oorlog. Wanneer er aliens op de aarde verschijnen is er natuurlijk stront aan de knikker en je zult een team van 14 man moeten gebruiken om ze te stoppen de aarde te vernietigen.

Icewind Dale
Icewind Dale is een dungeon crawler die nog het meest lijkt op het bekende Baldur's Gate. Door de game heen maak je een groep van avonturiers die samen op pad gaan om de vele grotten te onderzoeken.

Metroid Prime 2: Echoes
Het tweede deel in de Metroid Prime-trilogie. Wederom is de game volledig in 3D te spelen en de gameplay week ook niet veel af van de vorige game in de serie. Wat nieuw was voor de serie was de introductie van een 4-speler multiplayer waarin spelers het tegen elkaar op konden nemen.

Psychonauts
Vreemd, dat is hoe Psychonauts het beste omschreven kan worden. In de game heb je de mogelijkheid om met je paranormale gaven in de hoofden van de meest bizarre personages te kruipen. Je uiteindelijke doel is om bij de superheldengroep te komen genaamd de Psychonauts.

Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Het tweede deel in de serie speelt zich 5 jaar na de gebeurtenissen van het eerste deel af. De Sith zijn begonnen om de Jedi op te jagen en ze te vermoorden. Jij bent de enige hoop voor de Jedi.

The Witcher
Keuzes! Dat is waar het bij The Witcher om draait. In de donkere wereld van de game zul je monsters moeten verslaan maar belangrijker zijn de keuzes die je gaandeweg in de game maakt. Kleine keuzes kunnen grote gevolgen hebben voor de rest van de game.