Beavis en Butthead zijn terug

dekatophetspek

Er gingen al jaren geruchten rond maar we kunnen het nu bevestigen. Beavis and Butthead zijn terug. Geestelijk vader Mike Judge heeft vandaag een 5 minuten durende sneak preview van het nieuwe seizoen online gezet.

Mike Judge was vandaag aanwezig op de San Diego Comic-Con en nam als speciale gast Johnny Knoxville mee, die niet veel meer deed, dan erbij zitten met een zonnebril op en bier drinken. Op de conventie werden meerdere fragmenten uit het nieuwe Beavis and Butthead seizoen vertoond. Zo was er een persiflage op de films van Twilight te zien, waarin het duo besluit om verder door het leven te gaan als vampier of weerwolf. Ze ontdekken een 'weerwolf', een langharige dakloze in een steeg, en vragen of hij hen wil bijten. Niet veel later zien we het stel op hun vertrouwde plek. Voor de televisie, lijkbleek maar met hun afstandsbediening in de aanslag,

Het is inmiddels alweer 14 jaar geleden dat Beavis and Butthead voor het laatst op MTV te zien waren. De nieuwe beelden tonen echter aan dat het tweetal tijdloos is en dat het weer net zo grappig en onderhoudend wordt als destijds. Kijk hieronder voor de beelden die eerder vandaag al in San Diego te zien waren.


Beavis and Butthead zijn terug