Primeur bij Star Wars Fan Movie Awards

dekatophetspek

Waarom lijkt Admiraal Ackbar, aan het begin van zijn carrière, op een stewardess uit de jaren zestig? Zien we Lando Calrissian een foto maken van zichzelf en Chewbacca, met zijn galactische iPhone? Is dat een Wampa die de Hoth rebellen basis loopt te slopen?

Altijd al nieuwsgierig geweest wat er destijds allemaal uit de oorspronkelijke Star Wars trilogie werd geknipt? Deze vragen zullen allemaal worden beantwoord als in september de Star Wars saga op Blu-Ray zal worden uitgebracht.

Vandaag mochten bezoekers van de Comic-Con in San Diego hun stem uitbrengen voor de Star Wars Fan Movie Awards. Fox Home Entertainment had echter een leuke verrassing in petto voor de liefhebbers van de nog steeds immens populaire filmreeks van George Lucas. In een sneakpreview zagen de bezoekers van Comic-Con 2011 een aantal van de deleted scènes die als extra bij de box met 6 films, zijn toegevoegd. 

De Blu-Ray versies van de Star Wars films zullen in 2 uitvoeringen worden uitgebracht. Zo zijn er 2 boxen met elk 3 films en is er een Star Wars: The Complete Saga box met 6 films. Alleen in de uitgebreide Saga box zijn de 'nieuwe' deleted scènes toegevoegd.


Een aantal van de geschrapte scènes uit Star Wars.